Wednesday, November 29, 2006

CARE ESTE VIITORUL OMENIRII

2012...anul in care incepe a 6-a lume.

Cu totii putem vedea evolutia ravasitoare a climei, schimbarea ei pe intregul cuprins al Pamintului.
Acesta ar putea fi cel mai evident semn "fizic" al schimbarilor pe care le prevestesc oamenii din vechime.

Multe texte vechi, intre care am putea cita si "Manuscrisele de la Marea Moarta", cercetate indeaproape de Greg Braden, in special Manuscrisul lui Isaia, prevesteste acest timp al schimbarii, in care viitorul depinde de noi.

Stiinta rugaciunii ne este prezentata de Greg Braden ca fiind arta
de a simti, a trai, a gindi la bucuria si viata care "sint deja" in experienta noastra. Aceasta constiinta a prezentei lucrului pe care ni-l dorim este prezentata ca fiind cheia prin care cream viitorul, dar ne si asumam responsabilitatea propriei noastre vieti, atit la nivel individual, cit si colectiv.

Manuscrisul lui Isaia, ca si profetiile mayasilor se intilnesc in acest punct, in care gindurile, sentimentele si trairile noastre sint creatoare. Masaru Emoto - prin cercetarile sale asupra apei - demonstreaza ca orice cuvint, orice gind schimba structura apei. Observatorul existent in constiinta noastra modifica obiectul observat.

Si, cum insusi corpul omenesc este compus in proportie de 70 la suta apa, cum apa se intinde de-a lungul si de-a latul Pamintului, este de la sine inteles ca natura intreaga este pasibila a raspunde constiintei noastre. Ceea ce avem de facut este - cum spune in materialul pe care il cititi mai jos Simon Hunt - sa accesam in interiorul nostru forta "bucuriei". Bucuria va trimite catre Pamint imaginea Vietii si imaginea unui viitor in care sintem treziti, responsabili si constienti de viata care pulseaza in noi.

Sa-i multumim Pamintului pentru toate darurile sale si sa simtim recunostinta pentru acestea in fiecare zi. Caci - asa cum arata Masaru Emoto - "iubirea si recunostinta" creeaza in structura apei cel mai perfect si mai frumos cristal. Iubirea si recunostinta - alaturate - sint trairi care sarbatoresc viata si care ar putea face ca Pamintul insusi sa suporte mai usor schimbarile despre care vorbesc atitea profetii. La urma urmei, si daca Pamintul nu trece prin schimbare, iubirea, recunostinta si bucuria ne ajuta pe fiecare dintre noi pe toate nivelurile vietii. Iata mai jos articolul lui Simon Hunt, tradus de Iulia Tomescu - Ed. For You, despre profetiile Hopi si schimbarile vizibile la nivelul Pamintului.

“Intr-un mod absolut fara precedent si total neasteptat, Batrinii Hopi, pentru prima oara in istorie, au dezvaluit lumii cele mai sacre si, pina acum, cele mai secrete profetii. Robert Ghost Wolf, renumit profet amerindian si autor, a aranjat ca doi Batrini Intelepti Hopi sa apara timp de trei ore pe postul national de radio in show-ul Art Bell (in afara Pahrumo, NV) si sa discute liber despre profetiile lor sacre, care au fost, pina acum, secrete. S-a spus de catre multi dintre cei care au avut acces limitat la aceste profetii in trecut, ca profetiile Hopi despre schimbarile Pamintului, care urmeaza, sint printre cele mai vechi si mai exacte profetii disponibile. Batrinii au venit sa ne vorbeasca, in aceste timpuri, pentru ca ei cred ca am trecut de punctul dupa care nu ne mai putem intoarce, iar schimbari majore sint iminente, incepind inca din urmatoarele citeva luni. Ei spera ca vor putea "usura" efectele acestor schimbari, prin a ne cere tuturor sa ne intoarcem la un mod de viata mult mai simplu si mai spiritual.

Luna trecuta, la Intilnirile Spirituale (si urmeaza unele si in aceasta luna), cunoscutul autor, ecolog si medium, Rev. Fred Sterling, a adus cam acelasi mesaj. Rev. Sterling a subliniat faptul ca "Marea Schimbare" a inceput deja. Ea se intimpla acum. In alte evenimente recente, Gordon Michael Scallion, Robert Ghost Wolf si alti profeti moderni au inceput sa prezica schimbari majore si vizibile ale Pamintului, printre alte locuri, mai ales in California, incepind din aceasta vara. Iar acum batrinii Hopi au iesit pe postul national de radio cu acelasi mesaj.

Deci, se schimba Pamintul? Are loc acum marea schimbare? Ce trebuie sa facem? Ca raspuns, va ofer urmatoarele. Inainte de orice altceva, daca sinteti cumva intr-o stare de negare - treceti peste asta. Deschideti-va ochii! Uitati-va in jur! Cum este vremea prin partile voastre? Nu-i asa ca este putin diferita fata de cum a fost mereu in localitatea voastra? Incercati sa aflati ce se intimpla cu adevarat. Nu veti afla, vizionind emisiuni de umor, sau chiar buletinul de stiri de seara.
Incercati sa luati reviste care contin informatii de spiritualitate sau de stiinta si medicina alternative. Cititi printre rinduri. Va trebui sa lasati deoparte ultimul scandal politic despre cine se culca cu cine si sa sapati putin mai adinc, ca sa gasiti lucrurile cu adevarat importante.
Stiati ca tornadele se rotesc invers, iar curentul de aer `jet stream` a atins pentru prima oara Pamintul?
Stiati ca s-a constatat ca acum, pentru prima oara in istorie, tornadele se rotesc invers? Stiati ca sint locuri in Mexic unde temperatura solului creste pina la mai mult de 200 de grade? Stiati ca intr-o perioada de numai 7 zile, in luna iunie au avut loc 772 de cutremure inregistrate in California - Nevada linga Lacul Mammoth? (Gordon Michele Scallion impreuna cu alti profeti prezic ca, in acea zona, va avea loc o eruptie vulcanica in aceasta vara).

Stiati ca pe 31 mai, curentul de aer "jet stream" (un curent de aer extrem de rapid care circula in atmosfera superioara a Pamintului) a atins Pamintul, pentru prima oara in istorie? Stiati ca peste tot in America de Nord pasarile migratoare nu se mai reintorc la locurile lor de cuib? Si ca somonii nu se mai reintorc nici ei la locurile lor de depunere de icre? Si ca triburile indigene, peste tot in lume, nu mai dau nastere la copii? Foarte bine, cam atit despre negare.

Odata ce acceptati ca schimbarea are loc, LaSATI FRICA Sa PLECE. Realizati ca acesta este un timp al schimbarii - si nu neaparat un timp al fricii. Frica intuneca buna judecata si pune ziduri groase intre intuitia interioara - care va fi foarte importanta in aceste timpuri - si mintea voastra constienta. Schimbarea Pamintului nu va va omori; Pamintul se schimba mereu! Dar frica, negarea, ca si a nu fi deschis catre Sinele vostru Interior si catre intuitia voastra, s-ar putea s-o faca. Odata lucrurile acceptate si FRICA NU MAI EXISTa, investigati. Aflati tot ce puteti afla despre ce se intimpla. Internetul poate fi un instrument foarte valoros.

Prin intemediul Internetului veti fi capabili sa descoperiti ce nu veti auzi niciodata la stirile de la ora sapte.
Mayasii spun ca traim acum `intre lumi` sau in timpul apocalipsei

 1. Omenirea si planeta Pamint trec in prezent printr-un mare proces de schimbare in constiinta si in perceperea realitatii.
 2. Civilizatia Maya din America Centrala a fost si este cea mai avansata in privinta cunostintelor despre timp-stiinta. Principalul lor calendar este cel mai precis de pe planeta. Nu a gresit niciodata. Ei au practic 22 de calendare in total, care acopera numeroasele cicluri ale timpului din Univers si din Sistemul Solar. Unele dintre aceste calendare asteapta inca sa fie dezvaluite.
 3. Cea de-a cincea lume a Mayasilor s-a terminat in 1987. Cea de-a sasea lume incepe in 2012. Asa ca, in prezent sintem "intre lumi". Acest timp se numeste "Apocalipsa" sau Revelatia. Aceasta inseamna ca adevaratul adevar va fi revelat. De asemenea, inseamna pentru noi sa ne rezolvam "problemele" atit la nivel individual, cit si colectiv.
 4. Cea de a sasea lume a Mayasilor este, in prezent, nescrisa. Aceasta inseamna ca depinde de noi ca si co-creatori sa incepem sa cream noua lume si civilizatie pe care o dorim acum.
 5. Mayasii de asemenea mai spun ca pina in 2012 vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem acum. Vom trece dincolo de timp si de notiunea de bani. Vom fi intrat deja in cea de-a cincea dimensiune; dupa ce au trecut prin a patra dimensiune Planeta Pamint si Sistemul Solar vor intra in sincronizare galactica cu restul Universului. ADN-ul nostru va fi "innobilat" (sau reprogramat) din centrul galaxiei noastre. (Hunab Ku. "Toata lumea de pe planeta se schimba. Unii sint mai constienti decit altii. Dar toti o fac".
 6. In 2012 planul Sistemului nostru Solar se va alinia exact cu planul Galaxiei noastre, Calea Lactee. Ciclul acesta a luat 26000 de ani ca sa fie completat. Virgil Armstrong ne spune, de asemenea, ca alte doua galaxii se vor alinia cu noi in acelasi timp. Un eveniment cosmic!
 7. Timpul este acum in accelerare (sau in colaps). Timp de mii de ani Rezonanta Schumann sau pulsul (bataia de inima) Pamintului a fost de 7.83 cicli/ secunda. Militarii au folosit-o ca pe o referinta foarte valabila. Insa, inca din 1980 aceasta rezonanta a crescut incet, dar sigur. Acum este de peste 12 cicli/secunda. Aceasta inseamna ca mai putin de 16 ore de acum sint echivalente cu vechile 24 ore. O alta interpretare este ca noi, sau mai degraba Constiinta noastra, a trecut pe acelasi drum de inca sapte ori in ultimii 16 miliarde de ani. Fiecare dintre aceste cicluri ale Creatiei s-a intimplat de 20 de ori mai repede decit ultimul. Aceeasi cantitate de Constiinta este acum parcursa in-tr-un ritm de 20 ori mai strins. Astfel se explica de ce timpul pare a trece asa de repede. Nu este "timpul", ci Creatia insasi care accelereaza.
 8. In timpul Apocalipsei sau timpul dintre lumi, multi oameni vor trece prin multe schimbari personale. Schimbarile vor fi multe si variate. Este tot parte a ceea ce am venit sa invatam sau sa experimentam aici. Exemple de schimbari ar putea fi: relatii care se termina, schimbari ale locuintei sau a amplasamentului (oras, tara etc.), schimbari ale job-ului sau ale tipului muncii, schimbari de atitudine sau in modul de gindire etc.
 9. Amintiti-va ca in fiecare moment noi luam decizii mai mari sau mai mici. Fiecare decizie se bazeaza pe IUBIRE sau pe FRICa. Alegeti iubirea, urmati-va intuitia, nu intelectul si urmati-va pasiunea sau "dorinta ardenta interioara". Lasati-va dusi de val.
 10. Formele-gind sint foarte importante si afecteaza viata noastra de zi cu zi. Noi ne cream realitatea cu formele noastre in gind. Daca gindim negativ despre altii, asta vom atrage. Daca avem ginduri pozitive, vom atrage oameni si evenimente pozitive. Asa ca fiti constienti de gindurile voastre si eliminati-le pe cele inutile, sau pe cele care judeca.
 11. Fiti constienti ca majoritatea mass media este controlata doar de citiva. Folositi-va discernamintul! Cautati programele ascunse. De ce va este prezentata aceasta informatie? Care este programul lor "real"? Este un caz de problema, de reactie, de solutie? Au creat "ei" o problema astfel ca "noi" sa reactionam si sa cerem o anumita rezolvare, ca "ei" sa poata oferi solutia? "Solutia" este ceea ce "ei" au vrut de la inceput.
 12. Nu uitati, aproape nimic nu se intimpla accidental. Aproape toate "evenimentele" sint planificate de o agentie sau de alta. In afara tuturor acestor lucruri, de fapt este un timp nemaipomenit sa traiesti acum pe Pamint!"

Autor Maria Timuc.

1 comment:

Vio said...

Un eveniment cosmic declansator pe 17 octombrie 2006

Traducere Mariana Straut

Acesta este inceputul, unul dintre multele evenimente cosmice declansatoare ce vor avea loc de acum si pana in 2013. Un fascicul de lumina ultraviolet pulsatila (UV) radiind din dimensiunile superioare din Universul-2 isi va incrucisa drumul cu Pamantul in aceasta zi. Pamantul va ramane in bataia acestei raze UV aproximativ 17 ore din timpul vostru.

Aceasta raza rezoneaza cu chakra inimii, este fluorescent-radianta in natura si de o culoare bleu-mov. Desi rezoneaza in aceasta banda de frecventa, este mai presus de spectrul de frecventa al Universului-1 in care va alfati voi cei de pe Pamant. Cu toate acestea, datorita naturii sufletului vostru si grupurilor de suflete ce opereaza in bandele de frecventa ale Universului-2, acest eveniment va avea un efect.

Efectul este ca fiecare emotie si gand va fi amplificat ca intensitate de un milion de ori. Da, vom repeta, va fi amplificat de un milion de ori si chiar mai mult. Fiecare gand, fiecare emotie, fiecare intentie, fiecare dorinta, indiferent daca este buna, rea, pozitiva, negativa, va fi amplificata de un milion de ori ca putere.

Ce inseamna asta? Din moment ce manifestarea intregii materii se datoreaza gandurilor voastre, cum ar fi de exemplu asupra a ce va concentrati, aceasta raza va accelera aceste ganduri si le va solidifica cu o viteza accelerata determinandu-le sa se manifeste de un milion de ori mai repede decat ar fi facut-o in mod normal. Pentru cei ce nu inteleg: gandurile voastre, asupra a ce va concentrati creeaza realitatea voastra. Aceasta raza UV poate fi deci un instrument periculos. Caci daca va concentrati asupra unor ganduri care vi se par negative, ele se vor manifesta in realitatea voastra aproape instantaneu. Dar in acelasi timp aceasta raza UV poate fi un dar daca alegeti sa fie.

Misiunea-1017 cere ca aproximativ un milion de oameni sa se concentreze asupra gandurilor pozitive, benefice, bine intentionate pentru ei insisi, pentru Pamant si Omenire in aceasta zi. Gandurile voastre pot fi de orice natura alegeti voi, dar amintiti-va ca indiferent asupra a ce va veti concentra va fi manifestat intr-o perioada de timp relativ mai scurta decat cea anticipata. Pentru unii, cele ce se vor intampla vor fi aproape la limita miraculosului.

Tot ce va cerem este sa va concentrati asupra gandurilor pozitive de iubire, prosperitate, vindecare, bogatie, bunatate, recunostinta.
Aceasta raza UV va fi la intensitatea maxima timp de 17 ore pe data de 17 octombrie 2006. Indiferent pe ce fus orar va aflati orele aproximative sunt: de la ora 10:17 dimineata pe data de 17 octombrie si pana la 1:17 dimineata pe 18 octombrie. Perioada de varf va fi la 17:10 (5:10 pm) pe 17 octombrie. Nu este necesar sa va aflati in stare de meditatie in acest timp, desi ar fi benefic. Timp-cheie/hiatus, indiferent pe ce fus orar va aflati, va fi ora de varf 17:10 (5:10 pm).

Poate ca la aceasta ora veti putea gasi o oaza de liniste sau un loc in care sa va concentrati. Cel mai optim este undeva in mijlocul naturii, sub un copac maret sau langa valurile oceanului. Concentrati-va asupra a orice doriti. Ce vi se cere este pentru beneficiul intregului Pamant si al Intregii Omeniri, sunt ganduri pozitive care emana iubire.

Noi numim acest eveniment declansator al razei UV, portalul "818". Va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj la cat de multi oameni care credeti ca vor utiliza aceste eveniment cosmic declansator pentru a se concentra asupra gandurilor pozitive, bine intentionate. Este nevoie ca aproximativ un milion de oameni de pe intregul globul sa participe activ la acest eveniment. Va rugam sa utilizati orice mediu de comunicare aveti la dispozitie. Aduceti-l la cunostinta cat mai multor persoane posibil. Avem nevoie de cel putin un milion de oameni pentru a declansa o tranzitie pentru omenire de la separare si fragmentare la unificare si unitate. Aceasta este o ocazie pentru a va lua inapoi ceea ce este de drept al vostru, cum ar fi Pacea si Prosperitatea pentru intreaga Omenire si pentru intregul Pamant.

Acesta este un dar, sa-i zicem un colac de salvare pentru universul vostru, un raspuns la rugaciunile voastre. Ce faceti voi cu acest dar si daca alegeti sa participati sau nu este alegerea voastra.

Misiunea 1017
Raphiem/Blue